4658-04 Candy2o Ultra Violet 4fl.oz/120ml

Kategori
Stok Kodu
4658-04
Fiyat
599,10 TL + KDV
78,18 TL den başlayan taksitlerle!!
718,92 TL
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim
Paylaş :
4600 Series candy₂O – GERÇEK CANDY PERFORMANSI

Refinish (Mevcut bir boya katmanı üzerinde gölgelendirme ya da boyama yapmak) ve Airbrush uygulamaları için muhteşem transparan renklerdir. Candy₂O serisi, muhteşem Candy Colors´ın kristal netliğindeki pigmentleri ve suda çözünebilir üretan bazlı resin teknolojisinin kombinasyonundan meydana gelmiştir.
Candy₂O renkleri konsantredir. Hacmen %10 oranında (9:1 karışım oranı) 4030 intercoat karıştırılarak sprey performansını arttırmak mümkündür. İsteğe bağlı, viskoziteyi düşürüp, akışkanlığı arttırmak için 4012 High Performance ya da 4020 Automotive Reducer ürünlerinden herhangi birisi ile inceltilebilir.
Candy₂O renkleri, yoğundur. Renk doygunluğunu yakalayabilmek için uygulamayı 4-6 orta kalınlıkta katman halinde yapmak gerekmektedir. Her bir katmanı atmadan önce diğer katmanın bir miktar kurumasını beklemelisiniz. Uygun sıcaklık ve nem olmayan ortam koşullarında katmanlar arasına yaklaşık 10 dakika koymalısınız.
Candy₂O renkleri, mükemmel yapışma kuvveti sayesinde maskeleme esnasında yüzeyden kalkmayacağı ya da soyulmayacağı için grafik sanatları için oldukça uygundur.
Candy₂O renkleri, oldukça farklı çeşitlerdeki boya tabancaları ve airbrushlar ile kullanılabilir. Aşağıdaki teknik datalar siz kullanıcılara başlangıç aşamasında kullanım değerleri ile ilgili fikir sağlayacaktır. Temel olarak dikkat edilmesi gereken nokta iyi bir tabanca ve uygun akışkanlık sağlandıktan sonra hafif katmanlar halinde uygulamalar yapmaktır. Geniş alanlara hafif katmanlar halinde uygulamalar yapabilmek için inceltme ve basınç ayarlarını kendinize göre optimize edebilirsiniz.  Pigmentleri yüzeye en ışıltılı biçimde düşürebilmek için yüzeye dik püskürtmeler yapamaya özen gösteriniz.
Boya Tabancaları :
Nozzle Çapları : 1.2-1.3mm için Basınç : 25-35psi
Rötuş Tabancaları :
Nozzle Çapları : 0.8-1.0mm için Basınç : 25-35psi
Airbrush uygulamaları için 0.5mm nozzle çapı tavsiye edilir. Uygun miktarda 4030 Inter Coat karıştırılmalı. Daha küçük meme çapları kullanılması planlanıyor ise 4012 High Performance ya da 4020 Automotive Reducer ürünlerinden tercihe bağlı birisi ile uygun viskoziteye ulaşana kadar inceltme yapılmalıdır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
4658-04 Candy2o Ultra Violet 4fl.oz/120ml Web sitemizde airbrush, airbrush kompresör, airbush boyası, airbrush aksesuarları ve sattığımız tüm ürünlerin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Bizden teknik destek ve yedek parça hizmeti de sağlayabilirsiniz. 4658-04
4658-04 Candy2o Ultra Violet 4fl.oz/120ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.