5056-08 illustration Red Violet 8fl.oz/240ml Airbrush Boyaları

Stok Kodu
5056-08
Fiyat
674,57 TL + KDV
74,83 TL den başlayan taksitlerle!!
%15
688,07 TL
809,49 TL
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim
Paylaş :

CREATEX ILLUSTRATION COLORS


5056 illustration Red Violet 8fl.oz/240ml Airbrush Boyaları


Createx´in, Illustratıon serisi boyaları doğrudan airbrush kullanımına uygun kıvamlı olarak inceltilmiş ve Dru Blair renk kartelasındaki tonları içerir. Illustration Colors detay çalışmaları göz önünde bulundrurularak tasarlanmış boyalardır. Gerçekçiliğin ve kaliteli ışık oyunlarının hedeflendiği çalışmalarda ıslatma ve kazıma teknikleri ile uyumlu bir yapıdadır.Adından da anlaşılacağı gibi illustration serisi, ilüstrasyon ve çalışmalarında detaya önem veren sanatçılar için biçilmez kaftandır. Akışkanlığı yüksek olmasına rağmen örtücülüğü son derece yüksek renklerdir.


Işığa dayanıklı renklerdir. Illustration serisi boyalarda da Wicked ve Auto Air serilerinde olduğu gibi dış mekana uygun kaliteli pigmentler kullanılır. Bu serilerden farkı ise diğer serilerde de olduğu gibi rezin yapısı farklıdır.


Çeşitli gerçekçilik efektleri verebilmek veya düzeltmelere ihtiyaç duyulan silme ve sert kazıma basamakları için kurumadan önceki ilk 48 saat oldukça uygundur. Takip eden süreçte kemikleşme gerçekleştikten sonra silinmesi oldukça zor fakat yapısal olarak Wicked Colors serisine benzediği için Wicked´ın benzer çözücüleri kullanılarak müdahale edilebilir.


Illstration serisi boyaları, indirgemeye ya da inceltmeye gerek duyulmaz. 0.15mm´e kadar küçük nozzle ölçülerinde bile, düşük basınçlarla doğrudan kullanılabilir. Harder Steenbeck ve Iwata CM serisi gibi boya seçecek kadar hassas nozzle yapısına sahip airbrushlarda bile seyreltmeden direkt kullanıma uygun bir seridir.


Illustration serisi sadece örtücü baz boyalar gibi düşünülmemelidir, istenildiği taktirde W100 Reducer veya Transparent Base gibi yardımcı malzemeler ile boyaların viskozite ve transparanlıklarında oynama şansınız vardır.


Çalışma bittikten sonra vernik ile çalışma koruma altına alınabilir. Createx Illustration Colors serisi boyalar airbrushla olmak şartıyla otomotiv sektörü de dahil hemen hemen tüm yüzeylerle uyumludur ama boya tabancaları ile kullanıma uygun değildir. Çünkü yüzey örtmekten çok desen çalışmaya uygun akışkanlıkta tasarlanmıştır. Kullanıcılara yanlış bir fikir vermemesi için özellikle üzerinde durulması gereken nokta; büyük meme çaplarıyla akışkanlığı nedeniyle yüzey örtmek amacıyla kullanılması güçtür, AMA yüzey kapatması ve örtücülüğü kuvvetlidir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
5056-08 illustration Red Violet 8fl.oz/240ml Airbrush Boyaları Web sitemizde airbrush, airbrush kompresör, airbush boyası, airbrush aksesuarları ve sattığımız tüm ürünlerin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Bizden teknik destek ve yedek parça hizmeti de sağlayabilirsiniz. 5056-08
5056-08 illustration Red Violet 8fl.oz/240ml Airbrush Boyaları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.