AIRBRUSH KOMPRESÖRÜ BADSECTOR 19

Stok Kodu
BAD CMP 19
Fiyat
5.737,31 TL + KDV
748,72 TL den başlayan taksitlerle!!
6.884,77 TL
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim
Paylaş :
KOMPRESÖR Badsector AS-19
Taşınabilir ve Hafif
Thermal Koruma Anahtarı sayesinde ısındığında kendini korumaya alıp kapatma
Ev kullanımına uygun düşük ses düzeyi
Hava kullanılmadığında otomatik durma
Nem Tutuculu – Basınç Ayar Regülatörü

AS-19 Airbrush Kompresörü, yağsız ve çift pistonlu modeldir. Deposuzdur. Kullanılmadığı zamanlarda boşa çalışmaması için basınç anahtarı ile otomatik dudurma özelliği bulunmaktadır.
Airbrush ile hava hortumu ve kompresör arasındaki hava basıncı basınç anahtarını aktive edecek seviyeye geldiğinde kompresör durur, tekrar çalıştırmak için airbushın tetiğine basıp kullanmaya başlamanız yeterlidir. Yağsız ve sessiz oluşu ev ortamında ya da sessiz ortamda çalışmak durumunda olan modelciler, resim sanatçıları için; yağsız oluşu ise geçici dövme uygulayıcıları ya da pasta dekoratörleri için bir avantaj sağlar.

Aşırı sessiz oluşu ev kullanımına çok uygunudur ve diğer yağlı ve sanayi tipi ya da taşınabilir kompresörler ile mukayese bile edilemeyecek düzeyde rakipsiz kılar. Alüminyum hassas işlenmiş gövdesi çalışma esnasındaki ısıyı kolay uzaklaştırmasını ve hafif olmasını sağlar.

Motor: 220-240V 50Hz /110-120V 60HZ
Devir : 1450 rpm/ 1700 rpm
Otomatik 4 bar Druma ve 3 Bar tekrar Çalışma
Maksimum Basınç : 57 psi (4 BAR)
Hava Çıkışı : 1/8” Erkek
Hava Akışı / Debi : 46 litre/dk.
 
BU VE DİĞER TÜM MODEL KOMPRESÖRLERİMİZİN VE AIRBRUSHLARIMIZIN YEDEK PARÇA VE TEKNİK SERVİS HİZMETİ FİRMAMIZ TARAFINDAN HERHANGİ BİR ARACI OLMAKSIZIN SAĞLANMAKTADIR.
SATTIĞIMIZ ÜRÜNLERİN YEDEK PARÇALARINI SIRA DIŞI DURUMLAR HARİCİNDE DAİMA STOKLARIMIZDA TUTMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ.
SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜNLER İLE İLGİLİ SORUN, TEKNİK AKSAKLIK YA DA ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ KONU NE OLURSA OLSUN MUTLAKA BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMENİZİ RİCA EDERİZ...
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
AIRBRUSH KOMPRESÖRÜ BADSECTOR 19 Web sitemizde airbrush, airbrush kompresör, airbush boyası, airbrush aksesuarları ve sattığımız tüm ürünlerin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Bizden teknik destek ve yedek parça hizmeti de sağlayabilirsiniz. BAD CMP 19
AIRBRUSH KOMPRESÖRÜ BADSECTOR 19

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.