Airbrush Holder in Module Technology Harder & Steenbeck Airbrush Tutucu

Stok Kodu
HLD 110193
Fiyat
1.657,42 TL + KDV
Havale
1.949,13 TL (%2,00 havale indirimi)
216,29 TL den başlayan taksitlerle!!
1.988,91 TL
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim
Paylaş :
Modül Teknolojide Airbrush Tutucu 

Özel dizaynıyla şekillendirilmiş airbrush tutucu, basit versiyonunda iki airbrush'ı tutacak fakat istenildiği gibi uzatılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Her tutucu bölmesinde airbrushlar için hava sağlaması bulunur (hortum #110273 ve #110283 ayrı olarak satılmaktadır). Evolution, Grafo, Infinity ve benzer ürünler ile uyumludur. Direkt olarak kompresöre bağlanır.

Airbrush Holder in Module Technology

Designer shaped airbrush holder, basic version (two modules) hold two airbrushes but can be expanded indefinitely. Every module has its own air supply for each airbrush ( with hose #110273 or #110283 sold separately). Fits Evolution, Grafo, Infinity, and similar instruments.  Will connect directly to compressor.
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Airbrush Holder in Module Technology Harder & Steenbeck Airbrush Tutucu Web sitemizde airbrush, airbrush kompresör, airbush boyası, airbrush aksesuarları ve sattığımız tüm ürünlerin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Bizden teknik destek ve yedek parça hizmeti de sağlayabilirsiniz. HLD 110193
Airbrush Holder in Module Technology Harder & Steenbeck Airbrush Tutucu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.