5092-32 32oz. Bloodline Flexible Adhesion Promoter Airbrush Latex Astarı ve Esneklik Katkısı

Stok Kodu
5092-32
Fiyat
2.381,75 TL + KDV
310,82 TL den başlayan taksitlerle!!
2.858,10 TL
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim
Paylaş :
5092-32 32oz. Bloodline Flexible Adhesion Promoter Latex / Lateks Astarı / Esnek Astar  ve Esneklik Katkısı
Latex katkısı ve Esnek yüzeylerde boyanın kırılmasını önlemek için boya içine karıştırılarak da kullanılır. Örneğin Radyo Kontrollü araçlarda pvc, pet gibi boya tutunmasının zor olduğu ve sürekli darbeye maruz kalan esnek parçalarda boyaya kendi içinde esneme kabiliyeti katar.
Bloodline esnek yapışma kuvvetlendirici.
Özellikle Plastik makyaj ve lateks yüzeylerde çalışan kullanıcılar için son derece önemli bir üründür.
Lateks yüzyelerde çalışma yaparken önemli bir su bazlı astardır. Kullanıldığı yüzeyden boyanın tabalar halinde kalkmasını, çatlamasını ya da soyulmasını engeller.
 
Önemli !!!
Bir primer astar olarak doğrudan latex çalışma yüzeyine ya da Bloodline Serisi veya diğer Createx renkleri içerisine karıştırılarak kullanılabilir.
Solüsyon halinde iken süt görünümünde iken uygulama kuruduktan sonra şeffaf ve iyi tutunmuş bir kaplama halini alır. Kuruma sonrasında da esnek olduğu için çatlama, açılma ya da soyulma yapmaz.
Yüzey çizmek gerekmez. Basitçe latex uygulama yüzeyi temizlenip uygulaması yapılır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
5092-32 32oz. Bloodline Flexible Adhesion Promoter Airbrush Latex Astarı ve Esneklik Katkısı Web sitemizde airbrush, airbrush kompresör, airbush boyası, airbrush aksesuarları ve sattığımız tüm ürünlerin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Bizden teknik destek ve yedek parça hizmeti de sağlayabilirsiniz. 5092-32
5092-32 32oz. Bloodline Flexible Adhesion Promoter Airbrush Latex Astarı ve Esneklik Katkısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.